Videti jedan post
Star 21.03.2010, 23:07   #3
Ace
White Noise

Ace's Avatar

Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
Ace ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Za boje kako se prepravljaju neznam al ovo sa midi..... nisam siguran tacno za ove dve klavijature jer nisam radio sa njima. U glavnom povrzavam pa500 i kompjuter kao sempler mada imam latenciju pa i ne radim cesto tako.

Mogu ti reci sledece.
Prvo ne vuces boje preko midi kabla nego vuces ono sto sviras. Znaci sviras na is50 a note preko kabla idu na Xp50 i cuju se od njega. Za to trebas povrzati Midi out iz Is50 u midi in u Xp50.
Onda udjes u Midi podesavanja u is50 i namestis na koji midi kanal sta da izlazi (primer Chanel 1 namestis upper1) onda udjes u Xp50 i namestis na chanel 1 da bude recimo upper1 (sad neznam kako je potpisano upper1 u Roland al mislim da me kontas) Znaci sa ovakvo podesavanje ono sta sviris na upper1 na Korg is50 sve to ide na upper1 u Roland Xp50. Jos trebas odbrati boju na xp50 koja ce da bude na upper1. Ako hoces za ritma opet je isto (u Korga na chanel # bilo koj namestis Bass a u Rolanda na isti chanel namestis neki element na koj ces staviti neku boju bass-a).
pozz
Ace je offline   Reply With Quote