21.03.2010, 23:07
|
|
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
|
Za boje kako se prepravljaju neznam al ovo sa midi..... nisam siguran tacno za ove dve klavijature jer nisam radio sa njima. U glavnom povrzavam pa500 i kompjuter kao sempler mada imam latenciju pa i ne radim cesto tako.
Mogu ti reci sledece.
Prvo ne vuces boje preko midi kabla nego vuces ono sto sviras. Znaci sviras na is50 a note preko kabla idu na Xp50 i cuju se od njega. Za to trebas povrzati Midi out iz Is50 u midi in u Xp50.
Onda udjes u Midi podesavanja u is50 i namestis na koji midi kanal sta da izlazi (primer Chanel 1 namestis upper1) onda udjes u Xp50 i namestis na chanel 1 da bude recimo upper1 (sad neznam kako je potpisano upper1 u Roland al mislim da me kontas) Znaci sa ovakvo podesavanje ono sta sviris na upper1 na Korg is50 sve to ide na upper1 u Roland Xp50. Jos trebas odbrati boju na xp50 koja ce da bude na upper1. Ako hoces za ritma opet je isto (u Korga na chanel # bilo koj namestis Bass a u Rolanda na isti chanel namestis neki element na koj ces staviti neku boju bass-a).
pozz
|
|
|