Videti jedan post
Star 26.03.2010, 22:11   #3
milanche007
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 18.07.2008
Downloads: 2589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Extreme,Roland XP30
Interesi: Sex,droga,alkohol...sve sto vole mladi
milanche007 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

doslo vreme da se i ja zalim malo,bas me poteralo.sve je pocelo ovako...pre mesec danan mi upadne n96 u wc solju kojeg sam nosio nekih 20 dana nisa ga nisam ga namestio.posle toga za par dana crkne mi komp,kupim drugi nov i on pocne nesto da zeza i jos me zeza,zatim prosle nedelje crkne mi triton extreme.crko je pred svirku tacnije na tonskoj probi.upao mi je neki srafcic u plocu gde je napajanje tacnije zagalvio se u GRECU(ko se razume u elektrotehniku zna sta je to),zvekne grec i jos par nekih tranzistora,presvirao sam na xp30(sa hiljhadu zurli ,hehe).odnesem kod majstora posto nisam mogao da resim sam,naravno jos ga nije namestio,a ja sutra imam svirku.uzeo sam od druga le-a i pakujem ga za sutra.to vam je kao da petospratnu zgradu selite u dvospratnu i to sve peske....sreca sto ne sviram na mnogo boja mozda desetak onih glavnih ostalo nije toliko bitno.izmeju ostalog bilo je tu jos nekih pratecih malera,da ne pominjem...ako je ovako pocela godina nece se dobro zavrsiti,znam iz iskustva...nadam se da ce ovo brzo da se prekine.ljudi pozdravljam vas eto toliko od mene
milanche007 je offline   Reply With Quote