Videti jedan post
Star 31.03.2010, 21:57   #15
RadeKOKI
Ovaj baš voli da kuca

RadeKOKI's Avatar

Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
RadeKOKI befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Slazem se sa Sokoj-em ok, u redu treba da se plati taj neciji rad i to sto je stvoreno..ok aaaaali, ali, ali, ali..... svaka cast kompozitorima i tekstopiscima koji su sami namestili svoje numere, tekstove...ali sta cemo sa onim koji su presnimili tudje pesme ode na letovanje u grcku, tursku .. obidje prodavnice muzike i nakupuju se diskova i eto hit pesama gomila..?? kome to da se plati...?? E sad kupovinom licence sigurno je uracunat i tu deo za sokoj provizija za estradu u kojoj je taj neki muzicar uclanjen..ima tu milion stvari.. slazem opet nije problem ali onda treba nama da olaksaju na neku drugu stranu povoljnosti oko kupovine opreme, vozila... i drugih potrebnih stvari za obavljanje svog posla, ipak smo mi "zivi CD, MP3....plejeri" i mi smo ti koji reklamiramo njihova dela i pravimo od njih zvezde...dobijam sad utisak da cemo morati na kraju da posle svake svirke, svadbe, veselja..napravimo spisak sta smo svirali, pevali..i da se na to plati porez kako god...mislim da prema nama muzicarima "zivim reklamama" je to malo nepravedno, mnoge pesme bi ostale "mrtve" da ih neko nije "uzivo" izreklamirao (pustio medju ljude) ili ponovo oziveo neku stvar pre 30 godina odaaaavno zaboravljena.. tako da..videcemo sta ce se desiti jos.
Dodato:
@Ruzica

Kad si promenuo/la pol ??

Promijenjeno od RadeKOKI (31.03.2010 u 21:58 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
RadeKOKI je offline   Reply With Quote