Videti jedan post
Star 01.04.2010, 21:58   #4
svirko
Švaler Veteran

svirko's Avatar

Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
svirko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Drugovi moji!

Kod nas u RH, priznate grupe ala Vruća linija, ( bivša Hot-line ), Noćne lutalice, Condori......imaju iza sebe nekoliko CD-ova, a sve su pobrali sa prostora bivše Yuge, prepravili, i sad su to nazovi veliki hitovi..
I ja da plaćam za njih autorska prava????????
Ne dolazi u obzir!!!
Po čemu su to strašni muzičari i pjevači toliko bolji i kvalitetniji, od recimo naših kolega Milančeta, Ronaldinjosa, Nestora......da ne nabrajam više da se neko ne naljuti, i koji beru nekoliko desetaka tisuća Eura recimo za jednu Novogodišnju noć????
Hebem im sunce, dođu na koncert, otpjevaju svojih 10 i još tuđih 10 pjesama, i poberu silne pare, a mi se tu mrljavimo i brljavimo za cijenu od 10 -500 Eura, moraš znat svirat sve, i još ti pijanci i glupi gazda pušu za vrat, a sviraš nekoliko sati.
I takvima da plaćam za autorska prava??
Ne želim,
Radije nek me pošalju u buksu, jel novaca za kaznu nemam, a i ako odem u buksu, još ću tamo i zaraditi na farbanju radijatora..
A i ako mi neko dođe kenjat za sviranje.....u koferu je uvjek jedna noga viška od stalka za mikrofon.
Pa da vidimo......
Jel ljudima je više dosta pljačke i izmišljanja gluposti.
Svaka čast izuzecima, koji stvarno pridonose da se ova naša bijedna estrada održava koliko toliko na životu, ali za kojekakve šufte ne dam niti centa!!!
NE DAM!!!!!!!

svirko je offline   Reply With Quote