Da se malo ukljucim, posto me nije bilo...
Moze da se spakuje tako nesto na TR ali je to stvarno za slucaj nuzde...kao kad vam se desi da pogresno formatirate fles sa setovima za PSR 1500, pa nece da ga prepozna, a ti na svirci!

Secas se mile???

Kad smo se tad izvukli...uvek cemo!
Izvinjavam se na maloj digresiji upucenoj kolegi milepsr.
Elem, kako to zvuci imao sam prilike da cujem...tanko! Bukvalno mi je najvise smetala promenjena zvucna slika zbog zvuka tih ritmova koji nisu bili sredjeni...ne znam da li moze bolje, ali nadam se da necu morati da se uveravam u nekoj ekstremnoj situaciji... Ne moze da zameni aranzer, kao sto ni aranzer ne moze bubanj i celavog bubnjara
Bas sam danas malo precesljavao korgovu ponudu u smislu klavijatura koje koristi Tuomas (Nightwish). Od N364, Trinity, Tr Classic, Karma do Oasis i slusao sam snimke sa koncerta...pa sam slusao Karmu. Ne znam da li je on nju koristio na ovakav nacin kao sto je kolega malo pre pomenuo, ali doboro zvuci i funkcionalna je poprilicno (bar za Tuomas-ove potrebe).
Zakljucak: ako niste neki muzicki obrazovan DJ, manite se corava posla i ne kopajte lopatom, vec kupite sebi asov ili kramp, tj kupite aranzer ili kupite bubnjara