Videti jedan post
Star 07.04.2010, 00:56   #78
Dacky1984
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 10.07.2008
Mjesto: Nis
Godina: 41
Downloads: 886
Uploads: 0
Rekao HVALA: 31
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg pa1xpro
Interesi: Computer Science, Mathematics, Music, ...
Dacky1984 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Dacky1984 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Moje misljenje i iskustvo je ovakvo:

Sto vise vezbas ili ajde kako ti kazes "svakim danom pokusavam biti sve bolji i bolji" to ces sve vise i vise da vidis koliko ustvari ne znas da sviras ako me razumes, a to je po mom misljenju prava stvar i tako treba da bude i to treba da ti daje motiv. Videces i sam uostalom da sam u pravu.

Konfuzno malo ali istinito :-)

E a sto se svirke i snimaka tice ja bih samo rekao "BRAVO". S obzirom koliko godina imas lepo sviras i moj ti je iskreni savet samo napred, i jos nesto ovako da te posavetujem kao stariji nista zlonamerno:

Nemoj previse da dajes znacaj tome kako ti zvuci klavijatura i da li je ovaj dobos bolji od onog ili "wow" kako se onom tamo cuje ovo i ono to uopste nije bitno (mada mislim da to i sam znas vec nego ajde cisto da ti kazem, da ne zaboravis :-))
Najbitnije je KAKO sviras i da kad nesto sviras zaboravis na sve i jednostavno sviraj kako osecas mada kako imas 16 godina bice vremena za to polako. Ostali komentari su manje vise nebitni (mada mogu da koriste)

Samom sebi si najbolji kriticar.

Pozdrav iz Nisa !!!
Dodato:
E da i da ne zaboravim zapamti ovo:

Najbitnije je da SLUSAS muziku u svakom smislu te reci.

I da dodam:

Ja mislim da nikada ali nikada neces dostici krajnji nivo a samo iz jednog razloga jer on ne postoji i ne treba da postoji.

Muzika nije posao i nikada nece ni biti a to sto se njome koristimo svi redom da bi zaradili pare to je vec druga stvar i tu se jedino slazem sa kolegom Sejox da ces u tom POSLU dostici neki MAX ali opet to ti ne odredjujes kao pojedinac vec siroke narodne mase kojima ustvari sviras tj. sa kojima RADIS :-)

Nazalost je tako i kad ovo sto ti pricam dozivis kao svoj stav i kada to isto budes iskreno i osecao onda ces biti muzicar, a inace mogu samo da kazem zdravo kolega :-)
Valjda si me shvatio sta sam SVE hteo da ti kazem, mlad si polako ima vremena samo nemoj da te povuce to sto svirkas lepo pa da postanes "SAMO" tezgaros, nemam nista protiv ali bila bi steta

Pozdrav !!!

Promijenjeno od Dacky1984 (07.04.2010 u 01:21 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
Dacky1984 je offline   Reply With Quote