Nesaband.
Ako sam dobro razumeo, E50 nema performance, ili kao na e2 user program, gde mogu snimiti sva moja podesawanja, zajedno sa jednim ritmom, i recimo nekim osnovnim bojama, da li je to moguce na e50. Drugo sto me zanima jeste, da li mogu na e50 i gw8 programirati one touch taster/e, tako da na svakom imam razlicitu boju, ili recimo da kada promenim varijaciju, da preko one touch tastera promenim tempo, kao i ostala podesawanja ...
Dodato:
Kada na jednom user programu na E2, imam snimljen ritam recimo dvojku, i u tom user programu, za taj ritam, acc1 mi je 60, acc2 je 75 ...Drum 120, bass 95, to vazi samo za taj ritam koji je snimljen u tom useru, ako u tom useru pozovem drugi ritam, za koji mi gornji parametri ne odgowaraju, recimo, acc 1 mi je suwise jak, ali acc 2 slab, taj ritam tj. instrumenti u pratnji mi netje zvucati dobro. Zato ja za svaki ritam imam po jedan user. E sad zanima me da li na gw8 mogu pozivati razlicite ritmove u jednom performancu, ali da mi sklad instrumenata ne bude poromecen, vetj onakav kako sam ja prethodno snimio, tj. namestio taj ritam.
Promijenjeno od calevh (10.04.2010 u 17:47 sati)
Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
|