Videti jedan post
Star 15.04.2010, 11:24   #7
irgeigor
Početnik forumacije!

irgeigor's Avatar

Registrovan/a dana: 17.09.2008
Mjesto: Subotica
Godina: 47
Downloads: 169
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Klavijature
Interesi: Muzika,Racunari....
irgeigor befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
irgeigor pošalji poruku preko MSN messengera irgeigor pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od dalibor jarmina Pokaži Post
Pozz svima! Našao sam na forumu samo za Pa1x, ne znam dal je isto i sa Pa2x. Zanima me dal se može odvojit desna ruka (solo) sa volumen pedalom, kako se spaja, i šta se treba namjestit u globalu ako se treba. Molim vas ako je moguće detaljno jer to još nisam radio sa aranžerom. Hvala!
Pozdrav druze,treba da kupis korgovu pedalu XVP-10,potrebna su ti dva stereo kabela ako imas dve klavijature,ako imas samo jednu onda jedan posto iz te pedale mozes da vezes dve klavijature da ragulises volume.U globalu na aranzeru namestis da bude desna strana expression,a kabel iz klavijature assing ide u pedalu na ulaz expression i to je to,mogu jos malo opsirnije da ti objasnim sad trenutno nije klavijatura pored mene pozdrav....
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od Rolandinjos Pokaži Post
@ zsimonovic

Jesi li siguran u to što pričaš? Ta pedala radi na pa2x pro savršeno...a može istovremeno da bude i volume za drugu klavijaturu. Probaj to malo bolje pre nego što daješ savet,a kolega je pitao baš za pa2x.
Siguran sam jer ja tako koristim na svom Pa2Xpro i na Triton Extreme...

Promijenjeno od irgeigor (15.04.2010 u 13:07 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
irgeigor je offline   Reply With Quote