Citat:
Originalno postovano od pako
ali jako je tesko izmoliti odgovor za neki slozeniji problem jer uglavnom ljudi koji puno znaju tesko se odluce da to znanje podele sa drugima. Naravno cast izuzetcima.
Mada mnogi klavijaturisti ne zele da ceprkaju po svom instrumentu jer postoje ljudi koji zavrsavaju posao za njih, a oni opet ne zele da dele svoje znanje jer tako sebi izbijaju pare iz dzepa.
|
Pozdrav Pako i evo - izvini sto sam te delimicno citirao, alu tu je i dobar postotak razloga i odgovora, mog, da ga nazovem, revolta!
Uopste se ne udaljavamo od teme, jer da bi o bilo cemu ljudski diskutirali, na bilo kom forumu, trebalo bi prvo da se razjasne ovakve stvari!
Pa, evo mog konkretnog slucaja - na sve sto sam pitao od pocetka moga clanstva - odgovorili ste samo ti i Duh!
Tu nema nikakve logike, jer to uopste nisu bila ko zna kakva pitanja, da neko drugi, sto je vec radio sa svime ovime, nece da kaze odgovore za karticu ili equilizere i sl!
Zasto se onda ljudi uclanuju na ovakva mesta?
Zar cu ja nekome da uzmem, sto kazes - nesto iz dzepa, ako mi skrati muke i vreme i u par reci napise da se treba uci u Program/Group User DrumKits/Menu/Samples i da se onda na svaku 'dirku' koristeci i OCTAVE, redom podesi to sto si napisao u pocetnom postu i temi?
Ali evo, seo sam, potrudio se malo, nepotrebno izgubio vremena malo vise, ali ipak sam pronasao to - na koje niko nije odgovorio!
A i ako je ranije vec bilo slicnih tema i odgovora, ipak nije tesko da se navede bar link!
I ne pricam samo o ovom forumu, da me bilo ko ne razume pogresno, pa umesto dalje kolegijalne suradnje i razmene misljenja oko muzike, da dodje do 'onih drugih polemika'!
Ali ipak nece da dodje, jer za takve "polemike', da ne kazem kavge, ipak je potrebno najmanje dvoje, a ja sam jos odmah podvukao - da u takvim diskusijama ne ucestvujem niti u 'sobama za opustanje i sl'!
Znaci - pricam i o drugim mestima gde su se desile mnoge negativnosti, a ukratko - par njih!
Pitao sam nesto veoma hitno za SoundForge, a skocio lik sa nekoliko hiljada (skoro pa bezveznih) postova da me zove u njegovo studio i da mi to isto pravi za pare!!!!!
Nije ni razumeo kakvu sam banalnu, ali momentalno - hitnu - stvar pitao, a i ziveli smo 'samo' na par hiljada kilometara razdaljine!
Na 'drugom mestu' potrazio sam savete za ove vec famozne kartice, a opet skocili likovi, naravno 'visoko-profesionalni' da mi uvaljuju njihove preradjevine sa 'mnogo' megabajta!
Od trazenih strucnih odgovora - apsolutno nista!
Mislim da se odlicno razumemo, opet kazem - nekim ljudima je to posao i od toga zive i ne zalazim u tome, ali sve u granicama normalnog a i na odgovarajucim mestima!
Idemo dalje sa temom, jer ovo sigurno nece odvesti nikuda.
Ovo sto si uradio ti je odlicno, jos jednom ti potvrdjujem da ima velikih razlika i nisu ni potrebni elektronski merni instrumenti - kada je sasvim dovoljno i muzicarsko 'uvo' da se primeti ta ista razlika.
Pozdrav.
I jos nesto.
Kao znak naj-dobronamernosti, iskrenosti i svega ostaloga 'recenom' u prethodnim postovima i diskusijama, evo za sve kolege - nesto najmanje sa moje strane.
Za pocetak
http://rapidshare.com/files/28832394/XyRgQmO.rar.html
Pozdrav.