Tema: VICEVI
Videti jedan post
Star 25.04.2010, 15:06   #822
harepa50
Banovan!

Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
harepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblick
Standard

Uđe desetogodišnja ciganka u radnju i traži prezervativ. Prodavačica je pogleda i kaže:- Zar ti, tako mala? Pa još ti curi mlijeko po bradi.Cigančica uzvrati:- To nije mlijeko, glupačo.
---------------------------------------------------
Sjedi Cigo ispred javnog WC-a i čeka mušterije. Naiđe Haso pa ga upita:- "Kako pos'o? Ima li nafake?"- "Nije loše, preživljava se nekako. Jedno sranje je pola marke. Deset sranja i eto meni ručak."
Dođe Perica u Pet shop i kaže onom prodavaču da mu da najboljeg psa što ima. On kaže: - "Imam jednog Kung-Fu psa. Kad mu kažeš npr. Kung-Fu fotelja, on pojede fotelju, ako kažeš Kung-Fu stol, on pojede stol." Perica kupi psa i dođe kući i ćaća ga pita: - "Kakav ti je to pas?" Kaže Perica: - "To je Kung-Fu pas." Kaže ćaća: - "Ma Kung-Fu kitu moju!"
Đavo vidi tužnog čovjeka u paklu i pita ga zašto je tako tužan.
• Pa, u paklu sam. Naravno da sam tužan.
• Nije u Paklu tako loše. Recimo, jel' voliš da piješ?
• Naravno.
• Onda ćeš voljeti ponedjeljke. Tada samo pijemo: votku, pivo, vino, rakiju, ... Sve.
• Stvarno?
• Da. Jel' voliš da pušiš?
• Da.
• Voljet ćeš i utorke. Tada samo pušimo: Pal Mall, Lucky Strike, Camel, ... Sve vrste cigara, tompusa, ...
• Stvarno?!
• Jel' voliš da kockaš?
• Ko ne voli!
• Obožavat ćeš srijede. Samo se kockamo: Black Jack, rulet, poker, ...
• Super!
• Jel' voliš da se drogiraš?
• Nemoj mi reći da i to imate!
• Naravno. Četvrtkom se samo drogiramo: marihuana, kokain, razne vrste trava, ... Vrhunski kvalitet.
• Ne mogu da vjerujem!
• Da li si homoseksualac?
• Ne!
• E onda ćeš stvarno mrzit' petke!
--------------------------------------------------
Vidjela majka Rooneya place.Pita njega majka:
"Sine da nije nesto bilo?"
Rooney odgovara:
"Nije majko nista."
Kad ce na to majka:
"Da niste opet igali protiv Bayerna?"
--------------------------------------------------
Radili Mujo i Haso u Americi kao perači prozora na neboderu. Došli oni do stotog kata, a Mujo će:- "Haso jebo te, promašili smo kat 99ti, ne oprasmo ga!"- "I šta sad?" Upita Haso.Mujo će na to:- "Aj pošto ti imaš tregere na hlačama, ja ću te držat` za njih, a ti kako se budeš klack'o dolje, ne moraš ni mahat` rukama."- "Super, napravimo tako." veli on.Prođe malo vremena kad se ovaj dolje poče da smije k`o lud.- "Šta se smijes medo jedan, ovako opasna situacija?", pita ga ovaj gore.- "Kontam ako se otkače ovi tregeri kako će te odvalit` po nosu!"
harepa50 je offline   Reply With Quote