Ljudi, evo sad sam se probudio, stvarno sam se bio izmorio juce i sinoc oko toga sranja, prebacivanja namestaja itd... Stvarno sam se prijatno iznenadio kada sam video sada koliko ste poruka poslali i koliko me podrzavate, ne znam sta da kazem osim jedno veliko HVALA i da je prava cast imati takve prijatelje bez obzira sto se nismo nikada u zivotu ni videli. Sto se tice ovog mog problema danas cu da vidim da resim to, srecom zena mi ima neke malo jace veze tu u ovom mestu, pa mislim da cemo to srediti (naci novi stan). ja sam relativno nov ovde u austriji (par godina) pa ne bih mogao sam nista uraditi. I jos da vam kazem, budite srecni tu gde jeste, nema nama nista bez nase rodne zemlje, moze pricati ko sta hoce. Ovaj idiot sto me izradio je svabo koji je rodjen tu i zivi tu (starosedeoc) i moze raditi kako mu se digne. ugovor je potpisan i vazi od 01.06, a ovaj ima neku firmu i gomilu advokata, i jednostavno nam je dao do znanja da nema nikakvih obaveza prema nama (navodno nije jos poceo da vazi ugovor) a i ako hocemo da ga tuzimo, samo neka izvolimo, on moze da placa do besvesti pa cemo videti ko ce duze da izdrzi. Pravo da vam kazem nemam ni pare ni volju da se tuzakam i da jos gubim pare zbog kretena. A njegova ce uvek biti zadnja, posto je on domaci, a ja auslander. Jebiga, ljudi ima svakakvih, ne znam s kojim ciljem nas je izjebao, mogo mi je bar reci ranije da stvar ne nosim.... Ali ja verujem da Bog sve vidi, i kako ko radi, tako ce mu se i vratiti. Eto, necu biti tu nekoliko dana posto sam vec i internet odjavio (promenio adresu), a i dok se ne snadjem oko ovoga, pa cu da vam se javim za neko vreme da vam kazem sta sam uradio. Jos jednom hvala vam svima, ovakve prijatelje moze covek samo da si pozeli. najbolji ste. A posebno hvala Acetu koji mi je i sobu ponudio, to je plemenit cin, prijatelju hvala ti, meni to ne radi posao posto imam porodicu a i daleko smo, ali znaci mi to sto si mi ponudio od srca. Dobro se dobrim vraca, i ja sam siguran da ce te Bog nagraditi za tvoju dobrotu. Nadam se da ce biti prilike da se svi sretnemo pod nekim boljim okolnostima, i da se lepo upoznamo i isppricamo ko ljudi. Pozdrav i pisemo se uskoro!
|