Videti jedan post
Star 31.05.2010, 12:50   #14
Nemanja88
Drugar foruma

Nemanja88's Avatar

Registrovan/a dana: 13.05.2010
Mjesto: Chicago, IL
Downloads: 74
Uploads: 14
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Dallape Organtone, Korg Pa700, Yamaha DX-11, Casio CZ-101
Nemanja88 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ne znam, ja sa 6220c nisam imao nikakvih problema. Prem da, nije cudno sto je otkazao displej, to je onaj "popularni" Nokijin od 2.2" ... A sto se Nokije kao korporacije tice, u zadnjih godinu i po, dve su nevidjeno "pukli" - izbacuju na trziste nekvalitetne i potpuno identicne telefone. Zna se da su finansijski dosta oslabili, ali im je ocigledno ponestalo ideja. Ili samo pokusavaju na los nacin da se izvuku iz krize... Sa Samsung-ovim softwareom nikada, ali bas nikada nisam imao problema (govorim naravno o fabrickom OS). Inace, nisam rekao da mi se njihov software dopada, vec da se nekima dopada ta "lakoca upotrebe" (zato sam i stavio navodnike, jer bi to u prenesenom znacenju trebalo da znaci "jednostavno,prosto" i sl.). Licno sam oduvek imao i jednu Nokiu (posto koristim 2 telefona), ali sam se kasnije razocarao i presao na HTC, sto je za mene bio pravi pogodak. Rasturao si Nokie, znas da su za rasklapanje/sklapanje jednostavne kao niko, ali jednostavno nisam zadovoljan kvalitetom "enterijera". A u zadnje su i software upropastili (u stvari,jos od 6300 i sl., taj software jednostavno pukne vremenom) - 2 jaka razloga za zaobilazenje novijih Nokia aparata (po meni). Kako god, do sad smo mogli da sklopimo coveku jedan telefon iz delova . Ali, uvek dobro dodje razmena iskustava i misljenja...Meni je,najiskrenije, vise muka telefona. Prevrne mi se zeludac kad ga vidim, a tek kad zazvoni...Poruke odavno ne kucam, ne mogu. A ljudi imaju strasnu naviku, pa kad god nesto pokvare na telefonu ili ako trebaju da kupe/prodaju neki, prvo zovu mene...I tako u krug ...

Promijenjeno od Sejox (31.05.2010 u 13:00 sati) Razlog: Obrisan nepotreban citat.
Nemanja88 je offline   Reply With Quote