Ne znam, ja sa 6220c nisam imao nikakvih problema. Prem da, nije cudno sto je otkazao displej, to je onaj "popularni" Nokijin od 2.2"

... A sto se Nokije kao korporacije tice, u zadnjih godinu i po, dve su nevidjeno "pukli" - izbacuju na trziste nekvalitetne i potpuno identicne telefone. Zna se da su finansijski dosta oslabili, ali im je ocigledno ponestalo ideja. Ili samo pokusavaju na los nacin da se izvuku iz krize... Sa Samsung-ovim softwareom nikada, ali bas nikada nisam imao problema (govorim naravno o fabrickom OS). Inace, nisam rekao da mi se njihov software dopada, vec da se nekima dopada ta "lakoca upotrebe" (zato sam i stavio navodnike, jer bi to u prenesenom znacenju trebalo da znaci "jednostavno,prosto" i sl.). Licno sam oduvek imao i jednu Nokiu (posto koristim 2 telefona), ali sam se kasnije razocarao i presao na HTC, sto je za mene bio pravi pogodak. Rasturao si Nokie, znas da su za rasklapanje/sklapanje jednostavne kao niko, ali jednostavno nisam zadovoljan kvalitetom "enterijera". A u zadnje su i software upropastili (u stvari,jos od 6300 i sl., taj software jednostavno pukne vremenom) - 2 jaka razloga za zaobilazenje novijih Nokia aparata (po meni). Kako god, do sad smo mogli da sklopimo coveku jedan telefon iz delova

. Ali, uvek dobro dodje razmena iskustava i misljenja...Meni je,najiskrenije, vise muka telefona. Prevrne mi se zeludac kad ga vidim, a tek kad zazvoni...Poruke odavno ne kucam, ne mogu. A ljudi imaju strasnu naviku, pa kad god nesto pokvare na telefonu ili ako trebaju da kupe/prodaju neki, prvo zovu mene...I tako u krug

...