A sta mislite o ovome (sada cu samo prepisati konfiguraciju). Posto ova prodavnica ima kofigurator napisite mi sta bi jos pojacali.
CPU: AMD Athlon II X Triple Core Prozessor 435, 2900 MHz, 512 KB L2 Cache, 95 Watt Chipsatz: AMD 740 G + Radeon 2100 Software: Original Microsoft Windows 7 Home Premium, Nero 9 Essentials (OEM), Kasperksy Internet Security 2010 (90 Tage Virusupdate). Speicher: 4 GB RAM, 2x 2048 MB DDR2 800 MHz, Max. 2 Slots. Grafikkarte: ATI Radeon HD 4350 IM HG, PCI-E, HDMI, DVI-I, VGA, 512MB VRAM, ATI Radeon Power Play Technology, Microsoft DirectX 10.1 compatible. Festplatte: S-ATA2, 1 TB Bruttokapazität, 3,5", 7200 rpm. Optisches Laufwerk: DVD+/-Brenner SATA Multiformat. Audio: 6 Kanal High Definition Audio Realtek ALC888S. Anschlüsse: 4x USB 2.0 (back), 2x USB 2.0 (front), Kopfhörer (front), Mikrofon (front), 2x PS/2, 1x DVI / HDMI / VGA, 1x LAN, 1x parallel, 1x DC-in jack, 1x Audio I/O (3 ports). Erweiterungsslots (max.): 1x PCI Express x16, 1x PCI Express x1, 2x PCI. Stromversorgung: ATX Netzteil 300 Watt. Extras: Kartenlesegerät 7-in-1. Abmessungen: B 190 x T 380 x H 350 mm Lieferumfang: Netzkabel, optische Maus, Multimedia Keyboard, Handbuch
p.s: i ovde mi se cini da je slaba graficka karta.
Ono proslo sto sam stavio je bila neka varijanta mobilnog PC-ja. Znaci sve mu se nalazi u ekranu (naravno ima i wifi) pa je zgodan za nosenje po kuci. Takodje je uz njega dolazio i bezicni mis i tastatura pa je super sto se tice prostora i mobilnosti. A ovo sad sto sam napisao je standardni tower PC, jos se dvoumim sta ustvari da uzmem, ovo mi se cini kao ok konfiguracija, mozda samo sa jacom grafikom.
|