PZ
Ma,upravu si kolega,tacno je to oko zamene,nego ja sam prvenstveno mislio da se mozda ostave neki podaci,i sl,uglavnom repertoar je isti pogotovo kad su "narodnjaci" u pitanju tako da bi se to i nekako moglao.Uostalom nemoze niko za nikoga garantovati u samom bendu a komoli ovako,nego sam mislio da u ovo tesko vreme,kad niko nevodi racuna o ovoj grupi ljudi kojih je nemali broj i jos kad se zbroje clanovi porodica koje prehranjuju,tesko/a samo to mi znamo jer nam drugi neveruju/zaradjenim dinarom ali postenim,da mi sami pokusamo porko ovog sajt jer okuplja mnogo muzicara.Primer;8.Maja sam imao poziv za dobru svirku u Suboticu,ja nisam mogao,ali sam mogao recimo preporuciti nekog od nasih clanova iz tog reona,isto tako 22.Maja imao sam poziv od poznatih ljudi za krstenje u BL,evo napamet znam da je tamo blizu nas clan Makso itd,itd.Jos jedan primer:dosta puta nam se desilo da idemo na svirku negde prvi put,i da strahujemo vise nego inace za opremu/blic kvar/,a da se "malo bolje upoznamo",fakticki nema mesta gde ne bi nasli naseg forumasa,da se obratimo za pomoc,jer nikad se nezna kad ce kome zatrebati.Prakticki,mozda bi trebsalo u okviru ovog sajt-foruma oformiti jedno udruzenje muzicara,jer,ponavljam pet puta sam vise koristi imao od ovog sajta nego od mog stvarnog udruzenja,u stvari od mog udruzenja nisam ni imao koristi,a placam im clanarinu.Eto dragi kolega,ja sam mislio da se prvenstveno u tom pravcu "krecemo",ubedjen sam da se moze nesto napraviti da nam bude bolje.Molim i zahvaljujem "gazdama"da mi oproste,nemam nikakve lose namere,a pripadam sada vec moze se reci starijoj gen koja se ne snalazi bas najbolje sa danasnom tehnikom i pravilima na sajtu.Pozdrav svim forumasima!
|