@Sejox: Naravno da kao Srbija nikada nikoga nismo pobedili na SP, logicno, jer je ovo prvi put da ucestvujemo pod tim nazivom. Ali je sustina jasna... Inace, potkrala mi se greska - pobedili smo ih i '70., '62, '55., '52. i '40. Ja sam rodjen u SFRJ, i do dan danas je meni to sve isto

. Srbija, Jugoslavija, SCG - za mene nema razlike. Zna se odakle svi poticemo...
I jos jedna stvar, zasto je bio problem sto sam "ljude druge boje koze" tako oslovio? Pa svugde u svetu ih tako oslovljavaju, cak se i oni medjusobno tako oslovljavaju (sta inace znaci "nigg'a")? Ovo je samo bio jos jedan od sinonima, sleng, i smatram da nikog nisam uvredio. Ne razumem, jer i "ciganin" uvreda? Mora bas "rom"? Nemci nisu "Svabe"? A sta je sa "Vlasima"? Ne, to nisu Vlasi, to su stocari nomadi koji u sebi imaju rumunske krvi jer su sisli sa Karpata i naselili Srbiju... Daj, molim te. Ako postoji neki problem izmedju tebe i mene, slobodno mi posalji PP. Pocinjem da se osecam na forumu kao da sam na minskom polju, posto mi uredno kontrolises, ispravljas i sankcionises svaki post, pa sam cak i ban dobio, i to BEZ prethodne opomene, no necemo ponovo o tome...Ako postoji problem, slobodno mi posalji PP

.
Pozdrav, Nemanja.