@Sale,prvo posto se javio Rade i kaze da te licno zna i stao je iza tebe ja ne ulazim dalje u raspravu,ali vidi sad ovo,posle prvog snimka sam ti to napisao jer je ok,meni se sumnja javila zbo pesme Korak do sna koju si izbrljavio posle onog g mola koji je bio ok,ako si odsvirao onako slatki g mol,Korak do sna si trebao po mom razvaliti jer je limunada tehnicki naspram Slatkog g molla,i zbog toga sam poceo polemiku,jer se i pre desavalo da neko kaci nesto sto nije njegovo.Zato sam i zamolio ostale kolege moderatore da se jave,racunajuci da te mozda neko zna.Meni i dalje to nije jasno kako nesto sto je lakse za odsvirati tebi je izgleda teze,al nema veze.I jos nesto iskreno me ne interesuje bas ko kako svira i gledam svoj posao iskljucivo,ali posto sam delimicno zaduzen za demo sekciju,mora se sve proveriti da bi bilo regularno,a ti sad budi dzek i sto kaze Milance snimis se kamerom taj g moll da vidimo i cujemo i to je to.A sto kaze Boban ako smo i pogresili onda je ovo jedan ogroman kompliment za tebe.
|