Ma ok su japanci,mozda i najpouzadniji automobili,ali sto kaze Sejo,kupis ih i kod maticara odmah

...npr. gledajte jedna honda accord koja je u klasi,pa mogu komotno da je poredim recimo sa audijem a4-a5...kosta ovde u Srbiji oko 19000e uz jaci paket do 250000...a dobijes isto sto dobijes u jednom audiju,ja jesam veliki njihov fan,ali nekad sto je mnogo,mnogo je...ali sada,audi ima ime...pa to i prodaje.Svabe su imale oduvek cenu i slabo im tokom godina opada.Bmw je tokom zadnjih godina dosta poceo da fuserise auta...cak je mislim fabriku u Kini preselio.Znam brdo njih koji su se zalili na njihove dizele,benzinci su iole dobre masine...ali dizel katastrofa,drugaru je na 530 posle 60 000,otisla glava motora,jos je on morao da placa deo novca za zamenu kompletnog motora jel je navodno sipao neodgovarajuce gorivo.Mislim krajnji bezobrazluk.Meckine masine su isto pouzadne i dobre ali takva im je i cena

VW ima jako dobre dizelase,u opste da grupacija (VW,SEAT,AUDI,SKODA) to su sve jedni te isti motori,samo malo prepravljeni u zavisnosti od proizvodjaca
Evo nasao sam jedan klip...pa ce te se uveriti i sami

800 milja jednim rezervoarom...a uz to je motor 4.0 tdi ...stvarno rade te dizele vrhunski!
Dodato:
Pardon 800 milja u jednom i 800 milja u drugom,kaze na kraju