izvini bata boke, nisam skontao - sad jesam

a nisam ni nista loshe mislio o pirocancima, to je sigurno dobar i ljubazan narod
ja to onako bezveze pisao coveci, iskreno nisam znao da se ta rec stvarno koristi ... reko "coveci" je mnozina od jednog coveka
GW8 ... tu si u pravu, vise puta sam reko, razlog da sam ovde na forumu je taj GW8 tj. vule, makso i naravno ti ... trazio sam informacije o GW8 u netu i tako naisho na vas, tj. na yu-midi

od tad se vec "mucim" da si kupim GW8 ...
sta da ti kazem brate, svaki mesec mi nesto "neocekivano" dodje i rastura mi plan da si kupim neki aranzer ... eto uskoro moram sinu da platim ca. 600 evra skolu za 1 semester. moj auto sam u sudaru u decembar vec izlupao ... jos imam neke sitne probleme sa zenom, a kod nas vlasi su zene sefovi u kucama pa mi tako kupovina aranzera zavisi od nje

(ovo je istina i nije smeshno!)
a razmisljam svaki dan, dali je meni aranzer uopste potreban ... vecina kolega na forumu zna da se ja samo kao hobi s svirkom bavim i da vise volim da sviram sekvencerski ... GW8 bi tu bio optimalan ...
hebiga, valjda cu do nove godine ustekati neku paru ... dal ce to biti gw8 il neka yamahica, il opet neki sound-modul - jos ne znam
(opet ja pisem romane)
pozdrav svima