Videti jedan post
Star 30.06.2010, 12:51   #6
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

To za dirke sam i ja cuo, pricao mi jedan kolega, kad je probao da svira, da mu se cinilo malo jace da cimne, da ce dirka da ispadne iz lezista. To me odvraca od pomisli za pa500 jel iskreno ni ja ne volim da sviram na losim dirkama, nemas osecaja, nije to to. Dok kod yamahe nikad nisam imao problema dirke su perfekt. Nisam nasao u ovoj radnji u mom mestu pa500, pa cu morati da idem u drugi grad da vidim, i da dam korgu jednu sansu uzivo, da sve probam kako ide, pa ako iole valja sta onda ok, a ako je bas katastrofa, onda nista od menjanja. Pod ovim podrazumevam izradu, posto mi se sound svidja i tu nema reci. Inace u tu radnju sto cu ici sutra cena novog pa 500 je 999e sto i nije tako lose. Ali me zacudio pa 50 koji kod njih kosta novi 495e (mada mislim da je to onaj na diskete, al opet...) E, da, i jos sam cuo da je izrada kod pa50 bolja od pa500, ne znam da li je to tacno, ali kad vidim za koje male pare se moze dobiti dodje mi da ostavim yamahu i da si kupim jos i pa50.

P.S: Zaboravih reci, nedavno sam svirao PA800, cak sam ga i imao par dana da ga isprobam, i na njemu mi se bukvalno sve svidja, nema govora po meni da je losa izrada, pa sam sve imao neki trip da je i izrada PA 500 slicna kao i PA800, ali sad vidim po vasoj prici da su te dve klavijature sto se tice izrade nebo i zemlja.

Promijenjeno od yamahapassion (30.06.2010 u 12:53 sati)
yamahapassion je offline