Meni cjena ni jedne nije bitna koliko bi trebalo doplacivati i te stvari, one su u nekom rangu... meni su bitnije funkcije jedne te druge....
Eto npr prednost pa 500 je u tome sto mozes boje bolje srediti za razliku od yamahe(samo dvije boje mozes mjesati eventualno tri u yamahe)...
Sad neznam kakva je ritam sekcija kako se ona da srediti... a na psr znam da je masna, imaju dvije trake za bubanj i nemoze se dodati ni jedna vise, a na pa 500 neznam...
Terce na yamahi su moguce pomocu midi kabla a na korgu ja mislim dok moze vise boja mjesati da moze i terce na sebi dobre odraditi...
Korg prima obicnu sd karticu a yamahu neku koja se skoro pa nemoze nigdje naci...
Yamaha ima fenomenalan style editor i jednostavan...
E sad cuo sam da i korg ima odlican editor za boje pa bih volio cuti od ljudi koji imaju tog korga da vise malo napisu o onome sto ja neznam( sto sam gore vec pisao)...
Ne shvacam ljude i nepriznajem njihovo misljenje koji su jednom u zivotu bili u kontaktu sa klavijaturom da daju ovakve presude....
eto ako jos nekog interesuju neke stvari o yamahi neka pita jer citav zivot se bavim sa njima...
e i meni je to kao kolegi yamahapassion-u sto mi je dosadila ova klavijatura a nebih rado nesto losije...
eto pozdrav
|