Videti jedan post
Star 13.07.2010, 20:41   #44
svrakan
Kao kod kuće

svrakan's Avatar

Registrovan/a dana: 22.11.2007
Mjesto: Subotica
Godina: 46
Downloads: 1408
Uploads: 27
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 133 puta u 116 Postova
Instrumenti: Korg pa3x pro,Kurzweil Pc3k61
Interesi: Muzika
svrakan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
svrakan pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

@Bojch od tebe se takav komentar i ocekivao.Naravno da nisam omalovazavao nego sam rekao svoje misljenje.Ako smatras da je to omalovazavanje,onda imas sam sa sobom problem.
Drugo,sam sebe sad malo ukopavas recenicom Mojih ruku delo,a sviras na dosta Jocinih ritmova,tako da ta prica pada u vodu,
a trece gde sam ja napisao da ne valja,samo sam rekao kako meni zvuci,a to da grmi misli se na celu sliku,a ne na tamburasku dvojku,ako poredim ljude koji sviraju psr serije na ovom forumu,npr.Armina ili Dare koji ima Tajrosa2,ovo je naspram toga mnogo tanje,a da i da ne zaboravim procitaj pravilnik malo bolje posto pricas napamet,nigde ne pise da se ne sme izneti za demo subjektivno misljenje,a naravno u mom postu uvreda nema,tako da iz ovoga umesto da izvuces neki zakljucak proradila ti je sujeta,moras da budes nekad i samokritican i da ne ocekujes da ce se sve tvoje svakom svideti 100 ljudi 100 cudi.
I naravno da onome kome se nesto ne dopada treba da napise,bilo bi apsurdno da ti svako napise Bravo majstore,nema dalje.
I na kraju ne bih zeleo da se posle ovog posta pojavi replika tvoja na ovo,jer nema potrebe,nije nista napisano iz zle namere.
svrakan je offline   Reply With Quote