Dakle, kome nije jasno, svako od vas je registrovan sa nekom email adresom, koja je sada vezana za nalog.
Adrese sa kojima su neki registrovani više nisu aktivne.
Naš server, kada šalje mail na te adrese, dobija od servera, na kojima bi te adrese trebale biti, odgovor da korisnik ne postoji.
Onima kod kojih sam sam već naleteo na neispravnu adresu, sam poslao obaveštenja.
Kada se skripta pokrene, sve korisničke naloge sa neispravnom adresom će premestiti u korisničku grupu Čekanje na verifikaciju maila, koja može da menja podatke na svom nalogu i ispravi ovaj problem, može da čita forum, ali ne može da piše i nema pristup downloadu.
Dakle, samo oni koji više ne koriste adresu kojom su se registrovali, pa je ona istekla, ili su promenili provajdera, pa su dobili novu adresu, moraju da promene adresu koja je vezana za korisnički profil.
Zbog zabrana besplatnih adresa, ova adresa sada MORA biti adresa koju su dobili od internet provajdera.
Emire, tebi je sve ispravno.
Beethoven, yahoo server tvoju adresu prijavljuje kao nepostojeću.
Dakle, sada preko linka, koji sam naveo u prvom popst, možeš izmeniti email adresu.
Adresa koju će sajt prihvatiti je tvoja adresa koju ti je dodelio tvoj trenutni internet provajder.
Svaki provajder je u obavezi da svojim korisnicima dodeli email.
Yahoo, hotmail, live, gmail i slične adrese se više ne prihvataju na sajtu.
Ko ih je imao do sada, i još uvek su ispravne, nema problema, ali novi korisnici, i oni kojima adresa više nije ispravna, moraju uneti adresu dodeljenu od strane internet provajdera.