@tranzit
to znam vec druze tranzit, kao sto sam reko - sa midi se bavim vise od 20 godina - al ne sa aranzerima - to sto sviram kao da sam jucer poceo je druga prica
kao audio-karticu koristim TASCAM122L a kao master W7 i dalje MU50, TX81Z - FB01 nisam prikacio kao i ESI32 posto me mrzi sa njima raditi. u podrumu jedan DSR1000 sa slomljenim dirkama u 2. oktavi, a iza shifonjera DSR2000 posto nemam mesta gde da ga montiram

. znam da to nisu neke sprave al za moju vrstu muzike su dovoljne ... a sta je jos vazno, nemam ni vise slobodnih ulazka na mikseti ..
ne zelim vise toliko "guzve" na stolu i zbog toga se interesujem za aranzere tj. kako bi one zavrsile taj posao koji ja zahtevam. prednost aranzera prema cistom synthu il masterkeyboardom bi bila da ga mogu iskopcati iz midi-sistema i ponesti sa sobom i koristiti za to sta je napravljen - da radi kao aranzer ...
znaci, u aranzerima bi trebao da koristim SONG-mode pa da postignem to sta hocu? ako je tako onda mi je to vec velika pomoc ...
hvala za to!
@nesabend
bata neso, ne mogu da lazem sebe da nisam bio tolko euforican kad sam ga prvi put u radnji testirao - znam da bi on bio resenje mog problema - al naiso sam na psr1500 za povoljnu cenu i sad ne znam ni sam sta cu i kako cu
ne ciljam obavezno na yamahe, to sto se kod mene skupile toliko, je sasvim slucajno i doslo je zbog odnosa na sta dobijem za cenu koju sam platio
jos jednom hvala svima