Videti jedan post
Star 04.08.2010, 19:08   #29
calevh
Ovaj baš voli da kuca

calevh's Avatar

Registrovan/a dana: 28.10.2008
Downloads: 4126
Uploads: 5
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 27 puta u 24 Postova
calevh befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
calevh pošalji poruku preko ICQ messengera calevh pošalji poruku preko AIM messengera calevh pošalji poruku preko Yahoo! messengera calevh pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Mladene moj savet ti je, bilo koju klavijaturu kada budes uzeo, sedi cackaj ispituj, i kao sto sejo rece, stvori set, ritmove boje, po kojima tjes ti biti prepoznatljiv i kada neko cuje muziku iz kafanice, da kaze e ovo svira mladen ... Jer svi, ali bas svi instrumenti iz g serije zvuce isto, nije to do klavijature, one se itekako mogu srediti, ali jednostavno ljudi traze tudje setove, ubacuju i sviraju. Moja filozofija je da klavijatura ne ide na prodaju, sve dok iz nje ne iscupas maximum, u svakom pogledu. Kao sto neko rece isti taj problem je i sa pa 50, svi samo kradu setove jedni od rugih, znam ljude koji su davali i po stotinak evritja, da ima neko ubaci osnovne ritmove, navodno da im sredi klavijturu. Na taj nacin samo upropascavaju instrumente. Sviraju na nesto sto je neko drugi stvorio, a ni sami nisu svesni da ta klavijatura moze mnogo vise i bolje, zato sto je ne poznaju.
calevh je offline   Reply With Quote