Videti jedan post
Star 08.08.2010, 03:12   #7
samuraj
Drugar foruma

samuraj's Avatar

Registrovan/a dana: 09.10.2005
Mjesto: Irig
Downloads: 270
Uploads: 2
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros 2
Interesi: Osim muzike, aikido, putovanje, fotografija...
samuraj befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
samuraj pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Xe ja sam sa tim muku muchio kad sam uzeo T2... na milion nachina sam se organizovao i onda sam skontao jedan (meni jako) jednostavan i brz nachin :o)...

Ja sam se ranije lozio na to da imam za svaku pesmu poseban (oridjidji) ritam, ali to me je brzo proshlo (da ne kazem smorilo, jer pesme izlaze ko blesave)... Ne kazem, volim da prebijem koju sa originalom (ali to su uglavnom staaare dobre pesmice).. ove nove "kikiriki" pesme tresem na iste ritmove (rumba, disco, tako neki tuc tuc, grci , turci, orijent ...)....

Elem, da ne bih sebi zagorchavao zivot... namestio sam 2 grube registracija...

Jedna grupa 1-8 narodnjaci: orijent, rumba, dvojka, disco, sedmica, begin, sa sa, devetka
Druga 1-8 zabavnjaci i balade, rock...

Imam i trecu ali ona je za moju dushu (Techno - R'n'B i tako te lude stvarchice)...

OTS-ovi su za narodnjake sredjeni svi isti (ruku na srce i ne treba nam 200 semplova za svirku) ... harmonike, trube, strings, brass, i zujalice, zurle... sa tim da je poslednji u svakoj grupici rezervisan za tercu koja se ultra brzo menja...

Trudim se da mi ritmovi koriste fabrichki drum set, i da koristim shto manje semplova...
Tako da kljava jako brzo digne sistem, a i ne opterecujem se sa 300 chuda...
Vishe sam za to da se ima 20 extra odradjenih semplova, nego 200 od kojih valja po neki...

Tako da sam posle bash dosta experimentisanja doshao do ovog najprostijeg oblika...
Par originala chuvam direktno u memoriji T2, tako da jako brzo (uzasno brzo) pristupim ritmu... i to je to...

Promijenjeno od samuraj (08.08.2010 u 03:14 sati)
samuraj je offline   Reply With Quote