moje iskustvo
Dragi mkolega,ja vec tri godine radim sa warfedalovim aktivnim kutijama 15 od po 400 w.Meni je vrlo brzo posto sam ih uze crkao bas pa sam u obadvije stavio celestion 1530 i mogu ti reci da sam sa time mnogo zadovoljan,radom sa Korgom PA 800 i Rolandom G70 i mogu ti reci da je zvuk extra.Narocito mi se svidja glas koji izlazi iz njega.Koristim Yamaha pasivnu miksetu.Takodje da ti naglasim da mi je jedan prijatelj na njima napravio i spikon izlaze za jos po jednu kutiju.koje fabricki one nemaju pa za vece svirke koristim uz njih i Ev s200,starije kutije koje mnogo dobro rade.Koliko je to pametno i ispravno ja stvarno ne znam ali mi dosta dobro odradjuju posao i zaradjuju pare pa i ako skorije budem morao da ulazem za neku popravku nije mnogo bitno,To sam napravipo pre nekih 7-8 meseci i jos uvek dobro funkcionisu i solo i sa jos po jednom pasivnom kutijom.Na njima imas i potencu=iometre za visoke i bas tonove i jednom recju odnos cena kvalitet barem se meni mnogo dopao.Platio sam ih nesto ispod 1000 evra obe nove i jos 140 evra celestion koje sam ugradio i dosad mi se isplatilo.pozdrav i sretno sa tvojim izborom.
|