Videti jedan post
Star 30.08.2010, 19:16   #6
aleksandarba
Banovan!

Registrovan/a dana: 30.05.2009
Downloads: 462
Uploads: 1
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
aleksandarba befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard moje iskustvo

Dragi mkolega,ja vec tri godine radim sa warfedalovim aktivnim kutijama 15 od po 400 w.Meni je vrlo brzo posto sam ih uze crkao bas pa sam u obadvije stavio celestion 1530 i mogu ti reci da sam sa time mnogo zadovoljan,radom sa Korgom PA 800 i Rolandom G70 i mogu ti reci da je zvuk extra.Narocito mi se svidja glas koji izlazi iz njega.Koristim Yamaha pasivnu miksetu.Takodje da ti naglasim da mi je jedan prijatelj na njima napravio i spikon izlaze za jos po jednu kutiju.koje fabricki one nemaju pa za vece svirke koristim uz njih i Ev s200,starije kutije koje mnogo dobro rade.Koliko je to pametno i ispravno ja stvarno ne znam ali mi dosta dobro odradjuju posao i zaradjuju pare pa i ako skorije budem morao da ulazem za neku popravku nije mnogo bitno,To sam napravipo pre nekih 7-8 meseci i jos uvek dobro funkcionisu i solo i sa jos po jednom pasivnom kutijom.Na njima imas i potencu=iometre za visoke i bas tonove i jednom recju odnos cena kvalitet barem se meni mnogo dopao.Platio sam ih nesto ispod 1000 evra obe nove i jos 140 evra celestion koje sam ugradio i dosad mi se isplatilo.pozdrav i sretno sa tvojim izborom.
aleksandarba je offline   Reply With Quote