Videti jedan post
Star 31.08.2010, 09:03   #22
Simke
Vredan član društva

Simke's Avatar

Registrovan/a dana: 04.12.2008
Mjesto: Usa
Downloads: 887
Uploads: 34
Rekao HVALA: 55
Zahvalili mu 387 puta u 275 Postova
Instrumenti: magpotIZ
Interesi: magpotIZ
Simke ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Simke pošalji poruku preko ICQ messengera Simke pošalji poruku preko AIM messengera Simke pošalji poruku preko MSN messengera Simke pošalji poruku preko Yahoo! messengera Simke pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

kao prvo Emire sagledaj realno i postavi pitanje sam sebi za koje potrebe ti treba auto i kakav?!Ne znam koliki ti je budzet,i moras ako je kako kazes neka osrednja svota novca,onda moras da gledas sve na pr:da je jeftin za odrzavanje i delovi pristupacni,da ima dosta komocije u njemu,da je mali potrocas,registracija da te ne izuje iz cipela,i najbitinije da je sa siguran auto kako sa tehnicke,tako i sa strane sigurnosti...itd.Ne zaleci se na prvi koji ti se svidi da mislis da je dobar..ostavi sebi vremena i prostora za gledanje i sumiranje dal je auto ok ili ne! Jbg auto se ne kupouje svaki dan,bar ja tako to gledam
Najbolje je da odes na auto forume,i pregledati svaki post od tog auta koji ti je zanimljiv...tek tad ces shvatiti mane i vrline tog auta!
Kad sam bio u fazi kupovine auto,2 meseca sam blejao(dan-noc)pored kompa dok nisam nasao,i uzeo ono sto mi odgovara!