Videti jedan post
Star 02.09.2010, 10:03   #4
RedStan
Početnik forumacije!

RedStan's Avatar

Registrovan/a dana: 23.10.2007
Mjesto: Zrenjanin
Downloads: 247
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: klavijatura , bas gitara
Interesi: muzika
RedStan befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
RedStan pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Pozz. Dejane i hvala na komentaru kojeg cenim. U pravu si za mikrofon koji je korišten na zadnjim snimcima.Napisao sam da je to za sad samo demo i da nije odrađen konačni mix. Pevanje je odradio sam moj kolega koji je i radio samnom na ovim novim pesmama (Nenad Kamjanac). On u suštini i nije pevač nego bubnjar i basista po vokaciji.Glas ću naknadno usnimiti kad budem našao nekoga ko to može da iznese ili ako nađem nekoga ko kupi pesme!Naravno sa novim hardverom i Uad-om to treba da bude mnogo bolje i referentnije!
U pesmi ''Pali anđeli'' gitaru mi je snimio moj dobar drugar i kolega Zoli Lošonci (jedan od najboljih gitarista mogu slobodno da kažem u Vojvodini). U drugim pesmama gitaru svira jedan od njegovih učenika (veoma mlad -Dailo Trifunjagić).Od gitarske opreme koja je korištena pri snimanju je: Fender stratokaser, pojačalo Fender-kombo i mikrofon Shure 57-ica i naravno plagini gitarski Guitar rig-4. Akust. gitaru svira moja malenkost i ostale Vst inst. korištene u pesmama.
Pozz.- Rade!
Evo postavljam još jednu pesmu -No-2, pa komentarišite!
http://www.entertonement.com/clips/xkrcgkpssz--No-2" style="font-size: 8px; color: black;" target="_blank">No-2 sound bite
No-2 sound bite
RedStan je offline   Reply With Quote

Loading...