Druze evo pokusacu da pomognem...
kad ubacis flopy ides na taster DISK, onda ides na DEVICE gde imas mogucnost citanja sa FLOPY-a i sa ZIP diskete, tu oznacis sta ti treba i ides na CHANGE, onda se vratis na DISK pa zadrzis SHIFT i pritisnes F1, zatim ides na taster DISK LIST onda ponovo zadrzis SHIFT i pritisnes F3 i to je to...kad sve to odradis izacice ti na levoj strani ekrana ritmovi sa tvoje diskete a na desnoj gde hoces da ih sacuvas, mozes na C i D, ....a pomocu onih tockica ces da listas ritmove ...mislim da je treci za tvoje rit.sa diskete a 5 ili6 gde ces ih smestiti....i kad budes odlucio gde ces koji sacuvati ides na LINK i gotovo

....eto ukratko iz glave, ako nesto ne stima pitaj slobodno, i ja sam skoro kupio g1000 i najvise se namucio oko ovog tvog problema ali sam ga ipak resio nekako sam
a ucitavanje boja je mnogo lakse: ides na DISK pa na PAGE nanize i izadju ti boje sa diskete, onda kad odaberes koji ces set boja ides na LINK i to je to....POZZ ako ti jos nesto nije jasno pitaj, pa cemo pokusati da resimo problem