Videti jedan post
Star 04.09.2010, 02:01   #6
harly
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 22.01.2010
Mjesto: Leskovac
Downloads: 784
Uploads: 0
Rekao HVALA: 30
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Roland G1000,Klavir
harly befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Druze evo pokusacu da pomognem...
kad ubacis flopy ides na taster DISK, onda ides na DEVICE gde imas mogucnost citanja sa FLOPY-a i sa ZIP diskete, tu oznacis sta ti treba i ides na CHANGE, onda se vratis na DISK pa zadrzis SHIFT i pritisnes F1, zatim ides na taster DISK LIST onda ponovo zadrzis SHIFT i pritisnes F3 i to je to...kad sve to odradis izacice ti na levoj strani ekrana ritmovi sa tvoje diskete a na desnoj gde hoces da ih sacuvas, mozes na C i D, ....a pomocu onih tockica ces da listas ritmove ...mislim da je treci za tvoje rit.sa diskete a 5 ili6 gde ces ih smestiti....i kad budes odlucio gde ces koji sacuvati ides na LINK i gotovo ....eto ukratko iz glave, ako nesto ne stima pitaj slobodno, i ja sam skoro kupio g1000 i najvise se namucio oko ovog tvog problema ali sam ga ipak resio nekako sam

a ucitavanje boja je mnogo lakse: ides na DISK pa na PAGE nanize i izadju ti boje sa diskete, onda kad odaberes koji ces set boja ides na LINK i to je to....POZZ ako ti jos nesto nije jasno pitaj, pa cemo pokusati da resimo problem
harly je offline   Reply With Quote