Jos malo -Megafloppy
DARIUSMIDI hvala za javljanje i ako dodjes do tog uputstva poslji mi ako ti nije mrsko.Posalji mi svoj e-mail na PM ili cu ja tebi-svejedno.Sto se tice one greske u koracima koju si spomenuo jer mi se javljala poruka na displeju-INSERT PROTECTED DISK,jedan poznanik sa foruma mi rece da trebam da zakljucam disketu pa da onda ponovim sve ono sto sam radio.Nisam probo ali probacu.POZDRAV-javi se.
ALIX dezurni majstore,pozdrav,
Slazem se sa onim sto si pisao u zadnjem postu o megafloppy-ju.Iskreno ja sam ocekivao da cu moci vuci ritmove nekako direktno sa megafloppy-ja i da ce to ubrzati rad.Neznam jeli to izvodljivo,treba jos studirati.
Tvoja ponuda da mi posaljes dosta materijala(setovi) za G 800 je vise nego drugarska.U svakom slucaju ako si raspolozen i imas volje i vremena posalji mi to sto si naveo uz tvoje uputstvo kako da to i napravim(mislim na setove i performance memory).Posto sam ja amater nemam nacina da ti se nekako oduzim pa da "prestanes da lupas po kantama..."(sala naravno).Ja cu ti poslati svoj e-mail na PM a ako ti ga opet obrise posalji ti meni na PM svoj e-mail.Provjeri da ti nije pun inbox pa nemoze da primi poruke.
Pozdrav-javi se
|