Uh,konacno tema da olaksam dusu
Sad cu da navedem pesme koje ne da ne volim,nego ne mogu da ih smislim

:
1. Zajdi,zajdi - Top 1 najgora i najgluplja pesma,mislim da se nece gora i smornija pojaviti za mog zivota...Ne razumem ljude koji ovu pesmu vole ,i ne zelim da ih razumem jer 99,9% njih zna samo "zajdi zajdi jasno sonce,zajdi pomraci se " i tu je kraj ostale reci pojma nemaju,a odusevljavaju se bog zna koliko i uvek gledamo da izbegnemo tu pesmu ali kad bas mora da se svira UVEK se smori vecina na slavlju ...a jos i vise su mi nejasni pevaci koji zele ovom pesmom da se dokazu.
pa onda cim cujem da na veselju naruce sledece pesme okrene mi se zeludac :
gas-gas,more sokol pije,neznanka,avlije,dajte vina hocu lom i vecina Harisovih rumbi,malo po malo V.Zmijanac,Beograd,podjimo u krcmu staru (dikcija u pesmi da ti se kosa digne) ,skitnica Tozovac,pusti majko jos veceras,CETNICKI ciklus KOMPLET i sve slicno tome,evo banke i moja mala nema mane,zlatnik,kafana je moja sudbina,ostao sam sam itd... ne mogu vise da se setim
kao sto rece kolega pesme mozda i nisu lose,ali brate preqrcile su a osim toga pokusavao sam da se stavim u mozak tih ljudi da shvatim sta im se svidja u tim pesmama,ali nisam uspeo... jednostavno ove pesme sto sam naveo i sigurno jos neka preko ne varim ni malo i kad moram da ih sviram odradim to skroz mehanicki i ne trudeci se maltene ni malo oko istih.