E da je bar tako drugovi,nego nije...Vec duze vrijeme ja ne idem na taj oktobar fest i ne vuce me da idem na takva mjesta,ama bas nista...Ja radije ako hocu da se nalijem pivom odem na jedno mjesto ovdje u Minhenu kod drustva koje poznajem a tamo ima jedan Getränkemarkt i platim za jednu pivu 80 centi i uzivam,ili u neku lijepu kafanu ponekad,a i to mi je zao da dam 3 eura za jednu pivu kad mogu da prodjem jeftinije i da sjedim s drustvom koji meni odgovara,a ne da gledam one svabe tamo kako se penju po stolu i skacu.
A najgore ne smem ni da napravim neku guzvu i ako sam u pravu,jer je na takvim mjestima uvijek jako obezbedjenje,a uvijek se nesto desi,pa zasto da trazim belaja ako ne moram hehhehe...To mislim na belaj s policijom a kakvi su ne pitaju ko je kriv...prema tome ja ako hocu sa svojom obitelji da izadjem negdje onda radije odem na kulturna mjesta i ne mislim puno a bolje se provedem nego na tom usra...m festu

Lijepo je to za nekoga ko prvi put tako nesto vidi a za mene stvarno ne pravi zadovoljstvo...Eto toliko jer neznam sta drugo sada da kazem....Poooz