Videti jedan post
Star 02.10.2010, 03:29   #7
Vex
Odomaćeni član

Vex's Avatar

Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
Vex ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Koliko sam mogao da primetim Svrakanovi komentari u 99% postova su objektivni,i nisam premetio da su negde bili uvredljivi (taj post za sviranje kao nogama doduse nisam video ) ...cak i gde je izrazavao negodovanje to je bilo umerenim recima i savetodavno...

Trebali bi svi da umesto sto pisu po demo snimcima samo "super" ili " odlicno" ako primete nesto sto je greska ili da moze da se unapredi- neka kazu,nek daju ideju-pa taj neko ciji se snimci komentarisu neka sam presudi dal ce taj predlog da uzme u obzir...a ako je neko postavio toliko los snimak u smislu svirke vise sam za to da se kulturno coveku skrene paznja- da se sam postidi i da sedne,zagreje stolicu i vezba-e sad ako taj neko ne razume dobronameran savet i naljuti se taj nikad nista nece nauciti...ja dozivljavam demo sekciju u fazonu "1000 ushiju bolje cuju nego 2"...odsviras nesto,sredis neki ritam i mislis dobro je,a u stvari nije -a za to neko treba da ima petlju da kaze,a retko ko tako uradi,ipak ,muzicari su mnogo sujetni ljudi,i ispada ako nekom das savet da se zameras sa covekom...mislim bzvz,ali tako je...
Vex je offline  
Sledeći član vam se zahvalio Vex za ovaj koristan post:
namrgodjen (18.02.2014)