Videti jedan post
Star 03.10.2010, 16:22   #37
Minicevac
Odomaćeni član

Minicevac's Avatar

Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
Minicevac befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Posto sam bio prozvan set je uploadovan,to je set koji ce perfektno raditi na klavijaturama kao sto su Korg pa50,60 i 80 i ne zahteva sempler...Taj set sam odavno skinuo ovde ali se ne secam pod kojim je nazivom bio pa sam ga sada postavio pod nazivom''Juzni vetar.set'' i nadam se da ce se pravi vlasnik ovog seta prepoznati i biti ponasan na svoj trud...Ritmovi su slicni ovima ali zvuk je cak i bolji uvericete se i sami i dosta verno izlazi zvuk juznog vetra...na klavijaturama kao sto su pa500,800 i pa2xpro ovaj set nece zvucati isto(neke boje ce biti izoblicene,a to se desava zato sto su fabricki semplovi,tj interne boje sa roma sa pa80 recimo razlikuju od internih boja sa pa800,neki su bolji a neki losiji verovali ili ne) kao sto bi u prethodno navedenim klavijaturama(pa50,60,80) i bice potrebno prepravljanje...Siguran sam 99% da svaku boju koju ste culi u onim snimcima pronacicete i u ovom setu...A to da pa50 bolji zvuci od pa2xpro to je vec smesno,fora je u tome sto su klavijature pa50,60,80 najbolje isprogramirane odnosno provaljene takoreci do maksimuma i sve sto je moglo da se izvuce muzicari su to ucinili a vreme korga pa500,800 i pa2xpro tek dolazi...Pozdrav veliki svim kolegama!
Minicevac je offline