Videti jedan post
Star 27.07.2005, 12:47   #3
gorpet
Banovan!

Registrovan/a dana: 02.07.2005
Downloads: 12
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
gorpet befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Kolega,
puno hvala na odgovoru. Koliko sam shvatio, ti se trudis da za svaku pesmu (ili bar za vecinu) uradis poseban ritam i automatsku pratnju koja ce da lici na original. To mi je dragio, jer to pokusavam i ja. Ja inace volinm da pitam i neke stvari koje znam ali me interesuje kako to drugi rade. Klavijaturu poznajem prilicno dobro, ali sigurno nemam iskustva u pravljenju ritmova kao sto imas ti. Znam da je Style convert program koji svi koriste, ali me interesuje da li bih mogao da radim sa onim "midi to style"? Nema veze da li se sa njim radi sporije-samo me zanima da li na njemu mogu lepo da zavrsim prebacivanje neke midi sekvence u style?(koristim i Cubase)
Sto se tice spiska koji tvoj prijatelj ima-ne bi bilo lose da ga posaljes, ali ovde na forum (nekom od administratora). Pretpostavljam da je to spisak pesama+ritmovi koje treba ukljuciti na PA80?!
E sada, nisam shvatio da li si resio onaj problem sa strings+bas? Ako jesi-kako?
Bilo bi korisno znati i da li je moguce ozbiljno raditi tezge a da se nema HD i Flash kartica?!
Pozdrav!
gorpet je offline   Reply With Quote