Videti jedan post
Star 18.10.2010, 23:32   #6
caka012
Ovaj baš voli da kuca

caka012's Avatar

Registrovan/a dana: 03.12.2006
Mjesto: Pozarevac, Srbija
Godina: 56
Downloads: 388
Uploads: 7
Rekao HVALA: 29
Zahvalili mu 30 puta u 26 Postova
Instrumenti: PSR 3000, Triton LE, jedan stari kontrabas i jedna bas gitara
caka012 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
caka012 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

U subotu sam svirao svadbu. U neko doba ulazi tip u kafanu, nije gost na svadbi nego onako u prolazu. Pita gazdu da li moze da popije pice, gazda kaze da moze i on seda. Posto je popio 3-4 pica, prilazi nama, stavlja na harmoniku 100 eura i trazi pesmu. Mi mu vracamo pare jer ne mozemo da ga ispostujemo, ne mozemo u sred svadbe da sviramo padobrancu, medjutim tip nece da uzme pare i kaze da ce da ceka do kraja svadbe da mu odsviramo 2-3 pesme. U medjuvremenu pocinje da gnjavi neke svatove i da dobacuje zenama, pa ga gazda restorana ne bas uljudno zamoli da napusti lokal. Mi ga jurimo ponovo da mu vratimo njegovih 100 eura, ali tip ni da cuje.
Ujutru me zove konobar iz restorana da dodjem i da se raspravim sa onom budalom, dosao covek i trazi njegovih 100 eura, kaze nismo mu odsvirali ni jednu pesmu. Naravno da je taj novac usao u tal i da smo ga podelili na kraju svirke, tako da mi nije palo na pamet da mu vracam lovu. Tako smo se, uz mnostvo pretnji i psovki, rastali, on odvaljen od pica posto od prosle noci nije ni isao kuci, ja neispavan i besan zbog budale.
Sve je teze raditi ovaj posao.
caka012 je offline   Reply With Quote