Cim sam se prikljucio ovoj temi javilo mi se 50 ljudi (nisam brojao) da im kazem kako se to radi,Neki su u startu odustali neki su odradili a neki se pokajali. Ovom prilikom obavestavam sve clanove da nikom vise necu reci kako se to radi jer sam jednom nasem clanu 5 dana objasnjavao sta treba da uradi i na kraju mi je rekao da sam mu sjebao mikser a on u stvari povadio pogresne delove i ko zna sta sve nije pocup`o jer kad je vratio sve "kako je bilo" mikser nije proradio. Svasta moze da se desi i ne zelim da snosim bilo kakvu krivicu i grizu savesti zbog nestrucnosti pojedinaca a sve samo zato sto je coveku puno da plati 10-20 evra da mu se to odradi kako treba. Dakle miksetu pod ruku pa u prvi servis neka ti to povade ako bas mora ali cesto ne mora nego se pomeri prag osetljivosti limitera tj. popravi ono sto je oslabilo (zargonski receno) i mikser radi dalje. Sve u svemu svaki serviser ce vec znati da li treba ili ne treba vaditi limitere ali ako insistiras povadice on to bez problema kao sto rekoh za 10-20 evra.Pozdrav i svako dobro!
|