Pozdrav kolegi Vuletu. Prvo, nema potrebe da mi se persira, ne osecam se toliko uvazenim

. Drugo, citirati znaci napisati/izgovoriti nesto sto je neko drugi vec rekao, ali striktno od reci do reci, a ne vadjenjem pojedinih delova iz konteksta, ili jos gore prepricati svojim recima, jer to onda nije citat i gubi se smisao. Forum jeste generalno OK, stojim iza toga, ali postoje neke stvari koje su meni licno zasmetale od samog starta, a koliko vidim nisam jedini. Odbio sam javno da kazem sta je to, a dao sam i dobar razlog kao obrazlozenje. Ni u jednom trenutku nisam rekao, citiram: "Politika foruma nije u redu", vec sam rekao "Smatram da neke stvari ne trebaju tako da se odvijaju niti da se rade, ali to je politika foruma" sto je, mora se priznati, dosta razlicito. U prostom prevodu - sto se pre naviknem, bice mi lakse. E, ja smatram da je bas u tome problem, sto sam kroz par PP-a i naglasio kolegi Vaxter-u, jer isto kao sto narod cini drzavu, tj. drzava postoji zbog naroda, isto bi i tako trebao svaki forum da postoji zbog clanova, a ne obnuto

. Ja sam i tada samo dao svoj skromni savet i predlog da se neke stvari izmene i da se ne rade tako kako se rade, jer koliko vidim nisam jedini na forumu kome smeta... Ovde bih se zaustavio, jer ste u Clanu 23. Pravilnika sajta jasno rekli da nije dozvoljeno komentarisanje rada moderatora (sto, opet morate priznati, nije ni malo liberalno), a nastavkom price bi ovaj Clan bio "povredjen", a ja ponovo banovan. Ko razume - shvatice

.
@ gega: Sa kolegom Vaxter-om nisam komentarisao rad download sekcije, niti uslove rada iste, jer da jesam, logicno je da ne bih ponovo postavio takvo pitanje

.
Ustavom nam je zagarantovano pravo na slobodu izrazavanja, te ga ja kao takvo i koristim. A svaki podzakonski akt, pa makar to bio i pravilnik foruma, mora biti u saglasnosti sa Ustavom (po hijerarhiji pravnih akata), tako da smatram da nista lose nisam rekao, niti da sam na bilo koji nacin ugrozio necija prava. Pozdrav svima, i "no hard feelings"

.