Videti jedan post
Star 25.10.2010, 07:45   #5
MikiB
Vredan član društva

MikiB's Avatar

Registrovan/a dana: 30.10.2008
Mjesto: Vojvodina
Godina: 44
Downloads: 1416
Uploads: 55
Rekao HVALA: 77
Zahvalili mu 37 puta u 36 Postova
Instrumenti: Tyros 4 Black & Motif XF
Interesi: muzika
MikiB befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
MikiB pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

evo kolega napisacu kako sam sve radio od pocetkaovezem xa sa com i uzmem harmoniku (ima 12 semplova,bassonA1,BassonA#2,bassonA#3,bassonC#2,ba ssonC#3,bassonC#4,E2,E3,E4,G2,G3, i G4) i stavim u folder TMP-import audio.diskonektujem xa,i idem na Sample Edit-list,onda na F5-ultility,pa F1-import audio,e tu markiram svih 12 semplova te harmonike.posle kad ucita idem na Sample edit-list dugme,i tu se pojavi displej SAMPLE EDIT,gore pise U0001(BassonA1),pa na dole ima start,loop start,endloop mode,tempo,orga key,koje je na 60(C4),iako je sempl na A1,time strech......prvo pomerim org key na A1,na ovoj harmonici nije potrebno praviti loop,zato sto lepo radi,mislim kad stisnem dirku ton traje,posle org key idem na F4 ASSING,pa to KBD,i execute.i tako sam svih 12 uradio.posle opet Sample list, pa markiram svih 12,pa Assing i tu odaberem CREATE MLT SMP.e tu mi trazi da napisem ime multisampla.ikad napisem ime idem na F6 WRITE,i odaberem U001 i ponovo WRITE.posle odem na PATCH, pa PATCH EDIT,pa na F2 WG,ina WAve GROUP izaberem MSAM, pa na WAVE BANK izaberem USER i na WAVE No.L(Mono) izaberem 1.i to kolega zvuci strasno.tako sam radio.gde sam zapeo???
Dodato:
i jos nesto ako se odredjuje ORG KEY? I kako se posle razvlaci do tona?

Promijenjeno od MikiB (25.10.2010 u 07:47 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
MikiB je offline   Reply With Quote