Videti jedan post
Star 25.10.2010, 22:09   #4
Boban010
Zaludan vladika

Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
Boban010 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@Beethoven
Druze bilo bi neuctivo od mene da ti ne odgovorim,iako je tema previse precizirana pa na ovaj nacin prelazimo njene okvire i samim tim uzalud razmenjujemo dobra misljenja."Na Marka krivinutu nema da isprajimo"!
Problem je sto ti gledas sa aspekta one-man-band a ja sa gledista orkestra.Orkestru je lakse da ispunjava muzicke zelje,pa im i vreme brze prodje a tek kad pljusti lova,milina....
Muzicari ne biraju uvek najkvalitetnije pesme,vec uglavnom biraju pesme sa kojima ce ugoditi gostima pa to budu vecinom "vikend" hitovi,tralalajke i ostale povracke koje nemaju nikakvu umetnicku vrednost a daleko od toga da svojim nebuloznim tekstovima i "cool" izrazima mogu kod bilo koga da izazovu neku emociju.
Slazem se da treba da idemo u korak sa vremenom i da se prilagodjavamo trzistu,ali sam hteo da kazem da ne treba biti mnogo bistar pa videti kuda sve ovo vodi.Jedan od nacina da se makar uspori ovaj proces je i ovo sto sam savetovao kolegi Simkeresu,da pevac diskretno upozori narucioca na neodgovarajuci tekst,samim tim sa sebe skida odgovornost za neukus i snobovstinu.
E,da,temi koju smo ti i ja zapoceili stvarno nema kraja......
Boban010 je offline   Reply With Quote