Videti jedan post
Star 26.10.2010, 13:52   #17
Minicevac
Odomaćeni član

Minicevac's Avatar

Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
Minicevac befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

E ovako...Slusao sam s900 u jednom klubu i mogu reci da bas moderno i kvalitetno zvuci zvuci sto ti odmah daje prednost ako si se opredelio za tu vrstu muzike,znaci da radis kafice i diskoteke...s 900 bolji softver i naprednije funkcije...Kompatabilna sa tyros 2,mozes da koristis ritmove sa nje sigurno ali neznam da li je to slucaj i sa 9000pro...Jos jedan razlog da zadrzis klavijaturu jeste ako si je kupio novu i prvi si vlasnik,jednostavno znas klavijaturu i nemas razloga da se cimas da li je servisirana,otvarana i ostecena...A sto se tice Yamahe 9000pro to je veoma kvalitetno izradjena klavijatura...Slusao sam je u jednom vlaskom bendu,ovde u okolini gde ja zivim uglavnom je koriste vlasi za tu vrstu muzike,covek znaci svira narodnjake,ubacio par semplova i cepa i ona takodje kvalitetno zvuci tu nema price...Bolja je recimo od popularne pa80-ke...Ja bih uzeo 9000pro samo ako bih svirao uglavnom narodnjake ali to ne znaci da ona nemoze da zavrsava i klubove to sad zavisi kakvog ces materijala naci i da li znas da radis sa klavijaturom(da pravis ritmove i boje) i uzeo bih je kad bih bio siguran da je klavijatura u potpunosti ispravna i neje servisirana ostecena i li sta vec...i nisu u pitanju 11 nego 13 god...Novo je novo sto kazu ljudi ali opet kazem da je klavijatura ekstra ocuvana i da nije koriscena mnogo menjao bih...Meni recimo nebi odgovaralo to sto ima 6.5 oktava je bio mi to predstavljalo problem u transportu eto i na to covek treba da razmislja i dosta je teska...oko 20kg mozda i vise...A taj sempler od 64 mb neznam koliko on ustvari daje mogucnosti za ubacivanje semplova jer se razlikuje proces ubacivanja i memorisanja semplova nego kod Korga,semplovi se valjda ubacuju za svaku dirku posebno ili sl...Sempler od 64mb sa 9000pro se nemoze nikako porediti sa onim na pa800 od 64mb pa cak i sa semplerom na pa1x-u od 32mb...Razmisli dobro sta ces da uradis i vidi koja su tvoja ocekivanja...

Promijenjeno od Minicevac (26.10.2010 u 13:55 sati)
Minicevac je offline   Reply With Quote