Prije nego sto postavim novi demo pisao bih malo

Znaci ja sam rodjen u Mostaru, ali kako su mi roditelji iz okoline Konjica, ja se podjednako osjecam i Mostarcem i Konjicaninom. E sad, vi znate da sevdalinki ima raznih i da opisuju mnoge gradove. Ali primijetio sam da o Konjicu nema nista. Nema nista, a zasluzio je takav grad da ga se opjeva. Bacio sam se na posao, napravio tekst (puk'o me u 4 ujutro i zapisao ga na mobitel) i odradio iduci dan muziku (pomalo sugavo napisacu u daljnjem tekstu sto) i u suradnji s kolegom Zeljkom koji je to i otpjevao dovrsio pjesmu

Znaci harmonika je malo budjavo usnimljena, jer sam ga snimao s losim mikrofonom od slusalica. Plus snimao sam weltmeisterkom jer mi hohnerica "krci" na tom istom "budjavom" mikrofonu, a kako sam se i odvikao od weltmeisterke, a jako lose dihtuje, malo sam i smisljeni forspil nekorektno odsvirao i dok traje pjevanje isto tako terca na nekim mjestima nije bas tocna (Nakenja ga ja o sebi, hrdjavom kuPcu i dlaka smeta

). Tako znaci ovo moze prestavljat neku "beta" ili "promo" verziju pjesme, iduci put cu bolje odradit muziku, a sad je ispalo kako je ispalo, inace ovim putem najavljujem sa kolegom Vuletom jos jednu pjesmu uskoro