Videti jedan post
Star 30.10.2010, 00:49   #2
Ace
White Noise

Ace's Avatar

Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
Ace ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

1. Terce se nemogu transponovati. Ali se mogu veoma brzo menjati, tako da i ne treba ti transpose kad sa jedan dodir ekrana mozes promeniti tercu u novu skalu.

2. Mozes dodati 2 efekata na solo boje. I samo tih dva su ti na sve tri uppere, s time sto naravno za svaku boju mozes dodeliti zasebni uticaj ili izgasiti efekat da ne deluje na nju. I jos Ekvilajzer mozes koristiti standardni 3band EQ, tako da nemoras trositi jedan od efekte za neki graficki ekvilajzer.

3. Prazne mesta za ritmove na pa500 mislim da su bile 187 - jedan dva manje vise.
Od njih 64 smestis u User banke a ostale u fabricke banke, s time sto nema da obrises nijedan fabricki nego jednostavno popunis prazne mesta u fabricke banke.
A naravno ako zelis mozes brisati bilo sta od fabricke ritmove, boje, padove itd.

To je to ..... sad ne secam se, mozda je nesto od ovo i pisano na foruma, al nije vazno, ipak sam izneo i potrebne informacije koje mislim da nema na foruma. Pitanje ti je na mesto.
Pozdrav
Ace je offline   Reply With Quote