White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
|
1. Terce se nemogu transponovati. Ali se mogu veoma brzo menjati, tako da i ne treba ti transpose kad sa jedan dodir ekrana mozes promeniti tercu u novu skalu.
2. Mozes dodati 2 efekata na solo boje. I samo tih dva su ti na sve tri uppere, s time sto naravno za svaku boju mozes dodeliti zasebni uticaj ili izgasiti efekat da ne deluje na nju. I jos Ekvilajzer mozes koristiti standardni 3band EQ, tako da nemoras trositi jedan od efekte za neki graficki ekvilajzer.
3. Prazne mesta za ritmove na pa500 mislim da su bile 187 - jedan dva manje vise.
Od njih 64 smestis u User banke a ostale u fabricke banke, s time sto nema da obrises nijedan fabricki nego jednostavno popunis prazne mesta u fabricke banke.
A naravno ako zelis mozes brisati bilo sta od fabricke ritmove, boje, padove itd.
To je to ..... sad ne secam se, mozda je nesto od ovo i pisano na foruma, al nije vazno, ipak sam izneo i potrebne informacije koje mislim da nema na foruma. Pitanje ti je na mesto.
Pozdrav
|