Videti jedan post
Star 04.11.2010, 22:42   #6
grandia
Veliki prijatelj foruma

grandia's Avatar

Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
grandia befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

vau! ja sam ga danas slusao i video live

pre nego sto padaju pitanja: to je bila cista prezentacija, znaci covek je svirao neki svoji program. nazalost boje za narodnjake nije upotrebio.

pitao sam ga u vezi toga, i kaze da ce da bude i neki balkan-paket sa super bojama i ritmovima - da se kupi extra

snimao sam nesto sa moj mobilini (za decu) pa kvalitet nije ispao nikakav i ne bi da se brukam da to ubacim na yutrube ...

najvise sam bio odusevljen kad je ubacio mp3 neke pesme od mihajla dzeksona (znaci samo njegov glas! tj. pevanje) uz jedan style iz T4 ... kako je on to sinhronizovao da pevanje i style budu u taktu? - nisam skontao - valjda tempo tap? ... zamislite da saban zapeva neku njegovu pesmu, pa vi ubacite taj audio na usb-stik i uz njegovo pevanje svirate solo a sa levom vatate akorde (style) ...

sa tom funkcijom ce verovatno pevaci da gube posao kao sto su fajlasi napali livemuzicare (bez da vredjam nekoga!)

da ... nemam pojma kako je vocal harmony na T2,T3 al ovaj na T4 je katastrasno dobar!

bilo je malo i smesno kad se pojavio stari deda shvaba i pitao zasto T4 nema flopi veli, njegov KN7000 je mnogo mocniji i bolji od T4 ... samo sto nismo se popisali od smeha ...

ne pada mi na mozak sta vise da vam pisem, podatke o mashini mislim da ima na zvanicnoj stranici yamahe. za svaki slucaj poneo sam neki folder sa podatcima ...