Videti jedan post
Star 06.11.2010, 09:36   #13
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Slazem se sa Emirom u ovom zadnjem postu. Za Le imas vec brdo materijala, nije toliko komplikovan kao kurz za sredjivanje, a mislim cak i da je jeftiniji. Drugo, ti si vec navikao raditi sa Vsamplerom, cak i uzivo koliko sam skontao, tako da ti nista ne stoji na putu da spojis rolanda i korga i da si pravis kombinacije koje mogu biti ubitacne, a plus bi imao i sempler koji nimalo nije naivan (full sempler sa mono, portamento i svim drugim opcijama koje Vsampler nema), a i dve master klavijature. A i sam znas kakva sve cuda mogu da se rade sa povezanim klavijaturama da ti ne pisem sada, pocev od semplovanih drum setova, pa do svih elemenata za ritam... Na PA80 bi imao 16 mb za eksperimentisanje i to je to. Ipak mislim da 64 mb sa Le-a mnogo primamljivije zvuci, plus semplova koliko ti dusa zeli (znas i sam posto si morao tritonove semplove za Vsampler konvertovati). Na tebi je da razmislis, ali ovo je kombinacija koju bi ja licno sebi uzeo.

P.S.: A, na kraju krajeva ako ti Le ne bude lezao iz nekih razloga, npr. ako ga ne budes mogao nariktati sa rolandom (sto sumnjam) i ako ne uspes da sredis kako ti sve odgovara Le mozes da prodas isti dan za razliku od drugih sintova. Svi znaju kakva je to klavijatura i sa njom nema promasaja.

Promijenjeno od yamahapassion (06.11.2010 u 09:39 sati)
yamahapassion je offline   Reply With Quote