druze ja planiram da kupim pa800 uskoro,, zvao sam sky music u beograd ,, oni su kao sto znas zastupnici korga za srbiju i oni daju dve godine garancije na klavijaturu,, kazu da je ispravljena greska sa ramom,, i da sve sto se desi nakon dve godine tj. posle isteka garancije bice popravljeno po bukvalno fabrickoj ceni u servisima sky musica,, naime ram memorija ce kostati i kosta 30 eura,, tako da je to sasvim prihvatljivo..... e sad....... to mi je rekao radnik sky-ja.....i to moze da bude mac sa dve ostrice,, ali garancija od dve godine meni za sada deluje u redu.....
Dodato:
i jos nesto da dodam ,, svi ovde znaju da je pa800 paklena masina,, tj. njene mogucnosti su zaista ogromne,, ja imam par drugara koji je imaju ,, koji zaradjuju pare sa njom,, i kada malo klavijatura ostari i pohaba se, oni planiraju da menjaju iskljucivo samo za pa800,, a pricam o ozbiljnim muzicarima ciji rad odavno prevazilazi kafane i satore (ne pocenjujem niciji rad),, tako da je to jos jedna stvar koju treba uzeti u obzir........
Promijenjeno od mijat (11.11.2010 u 21:00 sati)
Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
|