Videti jedan post
Star 13.11.2010, 07:29   #1
kum vujica
Banovan!

Registrovan/a dana: 07.11.2010
Downloads: 0
Uploads: 6
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
kum vujica befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

dobra je to klavijatura.ali ima svakakvog djubreta od ritmova na internetu.imam psr or 700 to je vrlo slicno i probao sam psr 710 koji je za nijansu bolji. mana joj je sto nema mogucnost odvajanja kanala i bas je prilicno los u zivoj svirci.taj problem mozes da resis
nekim modulom pa preko midija da izvuces bas,ali u principu,zavisi kako i kolko se aktivno bavis muzikom.solo boje odlicne,ali pazi neprimenljive u zivoj svirci...nikako ne moze sama da zavrsi posao.mozda neki triton uz nju za solo...nadam se da sam pomogao svima koji imaju takvu klavijaturu.
Dodato:
boje sa psr9000 mozes da koristis ali ti je to u principu isto.mogucnost terce imas samo na harmonizeru,ali ta terca ne pase u nasoj muzici,kao sto znas.najbolje boje koje mozes da izvuces iz nje se nalaze u xg banki,jer su to listom boje koje se koristile na nasim prostorima.napominjem da portamento nije isti kao kod dx serije ali moze da prodje.
od harmonika najbolja je small accordeon,uz malu preradu...
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od Milan_Canada Pokaži Post
Mozes da koristis ritmove sa drugih klavijatura(korg,roland itd.)samo moraju biti konvertovani u styleworks.
da moze,ali nema smisla ni da pokusava jer to je ono najgore sto ta klavijatura moze da da.konvertovani ritam.sami fabricki ritmovi pet puta bolje
zvuce nego rolandovi i korgovi konvertovani.tek da se zna...

Promijenjeno od kum vujica (13.11.2010 u 07:40 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
kum vujica je offline   Reply With Quote
Ćlan 2 Vam se zahvalio, kum vujica, za koristan post:
casioonlybest (13.11.2010), vasko456 (25.12.2010)