Citat:
Originalno postovano od gega
Ja sam probao sa I30 da ubacim ...niti boje niti ritmove ne prepoznaje...ili radim nesto pogresno.Znaci ne kompletan set.
|
eeeeeeeeeee to je to, ista stvar, "this is not pa file"...... kako? ne kontam...... evo probao sam jos jedan set od i30 ubacit, ma nema sanse, niti ritam niti boja nece..

golemo...... glupo mi je, ne bih postavljao ovu temu bezveze, platio sam pa2x pro 5600 km i da mi ne funkcionira ta caka, pa jel tako ljudi? nisam te novce u kanalu nasao.........

Dodato:
Citat:
Originalno postovano od Mile011
Koliko se secam I i IS serija su Kompatabilni, pa mozda je set koji hoces da ucitas izmesan, pa zato ne prepoznaje pokusaj sa drugim setom ili nekako da precistis taj! Sa odgovarajucim programom mozes ga konvertovati za svoju klav.
|
prvenstveno se ispricavam zbog 2 komentara od jednom, ne moze, susjed mi ima i30 seriju, pa mi on prosljedi neke svoje setove, apsolutno nista ne moze.... a pise this is not pa file....... naveo sam to u prethodnoj poruci, i opet ponavljam, pojedinacno ucitavanje ne moze, citav set ne moze... ne znam u cemu je kvakica....??????