Videti jedan post
Star 16.11.2010, 16:48   #36
VUNIMRAV
Kao kod kuće

VUNIMRAV's Avatar

Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
VUNIMRAV ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard Ljudsko prokletstvo...

Evo drage moje kolege,nisam se odavno javljao,nebi ni sad da me nije iznervirala "davnlod" sekcija.Priznajem,prvo sto pogledam na forumu su nove teme,ali odmah idem na ritmove-priznajem,deluje zarazno,zar ne?Pa tako i danas odem i vidim;te ovo te ono (za Yamahu mislim,a a verovatno je tako i za ostale firme),i skoro sam siguran da te ritmove vec imam odavno i da se ne nude bas tako dobri ritmovi,ali ljudsko prokletstvo nadjaca i to ti je,i danas "skinem neke kao nove",a ono brate plac majke bozije,ja to nebi postavio od sramote i takvih je bogami poprilicno mnogo.neko ce reci,"a sta si ti postavio?Vrlo malo,a vrlo mnogo skiunuo,ali garantiram da onono sto sam postavio(par dvojki,koje su ozbiljne i rumbi)a toga nam najvise treba,se ne stide ili bar imaju osnovu zsa korekciju,a ovo brate prava cunga-lunga.Ne zelim nikog da povredim,nisam nikog prozvao,samo molim kolege da ne trpaju bilo sta samo da se poveca broj postavljanja,jer sigurno ima jos ovakvih kao ja da nemogu a da ne skinu,a posle da im skace pritisak i radi dugme "delete".Veliki pozdrav svima!
VUNIMRAV je offline   Reply With Quote