Upravo sam se prikljucio na ovu temu i nadam se da necu dugo cekati na odgovor...Naime,sviram sa bendom vecinu svirki ali cesto mi ulecu "blic" svirke sa aranzerom i trenutno koristim PA-500 ali...Svestan sam da nema tog aranzera da zameni zivi bend ali ovo me svaki put iznervira kad upalim aranzer na svirci.Koristim vec par godina KORG-ove aranzere,znam svaki kutak u klavijaturi i mogu samo da kazem da je "JAKO SIROV"...Stalno pokusavam poboljsati zvuk ali jednostavno on tako radi.Opet na drugoj strani pogodan je za LIVE nastupe i ima fine solo bojice sto mene bas i ne usrecuje kao nekada G-800 koji je imao daleko manje opcija.GENERALNO me interesuje,posto vidim da je tema otvorena vec duze vreme,kakvi su utisci sa PRELUDE-om na tezgi?Kakav je zvuk?Da li da uzmem PRELUDE?Da li je ipak PA-500 u prednosti?Posto znam da pravim ritmove da li da vise ne cekam nista nego da odem i pazarim ga?Imam i TR-a za solo i apsolutno ne ocekujem da je PRELUDE izuzetno mocna sprava vec samo da li i tih 100 user stylova (ako sam dobro informisan) radi O.K.?tj onako "cvrsto i toplo" kao nekad G-800.Veliki pozdrav svima!!!!!!!.
|